" Ne álmodd az életet, éld az álmaid! "


Fiatal vállalkozókként 2014-ben a piaci igényekhez igazodva döntöttünk úgy, hogy tökmagolaj forgalmazásába kezdünk.

Olajtök termesztésével már korábban is foglalkoztunk, de az egyre egészségtudatosabb társadalom és az organikus és természetes orvosságok iránti igény rávilágított minket, hogy vállalkozásunkat tovább gondoljuk.

Immáron családunk és barátaink támogatásával és segítségével egy szerethető, zamatos, jó minőségű terméket állíthatunk elő, amelyet a visszajelzések alapján szeretnek az emberek. 

Célunk, hogy minél több emberrel megismertessük az egészséges táplálkozásnak ezt a kis szegmensét, és ezáltal egészségesebb életet éljenek. Céljaink között szerepel, hogy további olajok forgalmazásával bővítsük termékeink körét.  

2017-től új termékkel bővült termékcsaládunk! Decembertől kétféle ízesítésben ( bazsalikomos és fokhagymás ) állítunk elő tökmagkrémet, mely 2018-től további három ízzel ( rozmaringos gyömbéres és natúr ) bővült. 2019-től az új ízünkkel a Chilis-BBQ-s tökmagkrémmel a Bakonyexpón közönség kedvence díjat nyertünk. Ezekkel sokszínűbb ételeket lehet készíteni, melyekről a facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat. Ugyanebben az évben " kiváló magyar termék " díjat vehettünk át Szombathelyen amire nagyon büszkék vagyunk.